A fost introdusă o nouă taxă pentru fermieri

, Dec 08, 2016 | Adauga comentariuUn-numar-de-92-de-taxe-vor-fi-eliminate-si-comasate--Care-sunt-acestea
Pe site-ul Ministerului Agriculturii a fost făcută publică noua taxă pentru fermieri, în sumă de 350 lei/domeniu de activitate, aprobată prin Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr.895/2016 pentru aprobarea regulilor privind organizarea sistemului de inspecţie şi certificare, de aprobare a organismelor de inspecţie şi certificare/ organismelor de control şi de supraveghere a activităţii organismelor de control, în agricultura ecologică.

Această taxă face parte din contul de venituri ale bugetului de stat 20.A.16.03.00 “Taxe şi tarife pentru eliberarea de licenţe şi autorizaţii de funcţionare” şi se achită la Trezoreriei Statului, codificat cu codul de identificare fiscală al acestora, înainte de depunerea dosarului de aprobare sau cel târziu până la emiterea deciziei de aprobare/respingere de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Acest articol A fost introdusă o nouă taxă pentru fermieri a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat