Comisioanele bancare în atenţia noului Guvern

, Ian 06, 2017 | Adauga comentariubani__lei__leu__euro__13474000_19213300_28736900_85792000

Noul Cabinet guvernamental instalat la Palatul Victoria își propune să aducă modificări atât Codului Fiscal, cât și Codului de Procedură Fiscală până la 1 februarie, termen până la care Parlamentul va fi în vacanță. Guvernul va adopta noi reglementări și pentru comisioanele bancare.

Odată instalat, noul Guvern va anula obligativitatea CASS de 5,5% pentru persoanele fizice care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală, investiții (dividende, dobânzi), precum și din alte surse, dacă mai realizează și venituri din salarii, pensii sau venituri din activităti independente.

Pe lângă aceste măsuri Guvernul va adopta și noi reglementări privind comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăți, schimbarea conturilor de plăți și accesul la conturile de plăți cu servicii de bază.

Acest articol Comisioanele bancare în atenţia noului Guvern a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat