De câte zile libere se bucură salariaţii în anul 2017?

, Ian 10, 2017 | Adauga comentariuzile-libereAnul 2017 aduce 14 zile libere pentru bugetari, prevăzute în Codul Muncii. Dintre acestea, 11 sunt în timpul săptămânii. De primele două zile libere, respective 1 ianuarie şi 2 ianuarie, fiecare persoană s-a bucurat cum a ştiut mai bine, însă cum pot fi împărţite celelalte zile libere din calendar?

Aşadar, pentru restul zilelor specialiştii din turism au analizat cele mai bune opţiuni pe care românii să le transforme în vacanţe prelungite către destinaţii de călătorie accesibile ca preţ. Iată câteva recomandări prezentate de motorul de căutare momondo.ro, în funcţie de sezon, cu ajutorul cărora fiecare turist poate să descopere cum îşi poate transforma cinci zile de concediu în 29 de zile de vacanţă.

Specialiştii din turism ne recomandă destinaţii alese pentru zilele de vacanţă, cele mai atractive destinaţii sunt Sofia, Thessaloniki şi Las Palmas de Gran Canaria.

Acest articol De câte zile libere se bucură salariaţii în anul 2017? a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat