Guvernul va aproba realizarea hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti

, iun. 12, 2019 | Adauga comentariuGuvernul va aproba în şedinţa de săptămâna viitoare realizarea hidrocentralei cu acumulare prin pompaj de la Tarniţa-Lăpuşteşti, în parteneriat public-privat, a declarat ministrul Energiei într-o conferinţă de profil.

„Aş fi vrut să vă spun că mâine intră în şedinţa de Guvern proiectul Tarniţa, dar nu ştiu din ce motive nu va intra mâine, ci săptămâna viitoare. Este pe punctul de a fi aprobat ca proiect în parteneriat public-privat”, a spus ministrul.

El a subliniat că acest proiect va permite stocarea energiei produse de centralele din surse regenerabile.

„Cred că este o veste foarte bună pentru producătorii de energie din surse regenerabile, întrucât vom avea un sistem de mare capacitate de stocare, eficient, care ne va permite să creştem producţia de energie verde. Avem potenţial, dar potenţialul e foarte frumos când poţi să-l foloseşti”, a continuat ministrul.

Acest articol Guvernul va aproba realizarea hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat