Îngheţarea preţurilor RCA pentru şase luni

, Noi 23, 2016 | Adauga comentariumasiniPrevederile Ordonanţei de Urgenţă (OUG) a Guvernului incluse în proiectul de normă, aprobat de Consiliul Autorităţii de Supravaghere Financiară (ASF), stabilesc tarifele maximale a poliţelor RCA, pentru şase luni.

Menţionăm că în urma presiunilor patronatelor din transportul rutier, Guvernul a permis ASF-ului fixarea preţurilor maxime pentru poliţele RCA pentru o perioadă de şase luni, ceea ce echivalează cu o îngheţare a preţurilor.

Astfel, conform proiectului, începând de la 1 ianuarie 2017, va creşte limita de despăgubire în cazul vătămărilor corporale şi decese.

Tarifele maxime RCA vor constitui:
– pentru un camion cu masa peste 16 tone va fi de 7.534 lei;
– pentru o poliţă obişnuită, pentru un autoturism cu o capacitate cilindrică între 1.201-1.400 cmc, deţinut de o persoană cu vârsta cuprinsă între 31 şi 40 de ani, va fi de 610 lei.

Acest articol Îngheţarea preţurilor RCA pentru şase luni a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat