Jocurile de noroc reprezintă sectorul cu cea mai mare accesiune în Europa!

, apr. 17, 2019 | Adauga comentariuJocurile de noroc reprezintă sectorul cu cea mai mare accesiune în Europa și acestea își vor continua creșterea datorită legislației în acest sector care oferă o portiță pentru deschiderea mai multor piețe.

Piața europeană este cea mai mare piață de jocuri online din întreaga lume. Din câștigurile de peste 35 miliarde de euro obținute din jocurile de noroc peste jumătate dintre acestea au fost generate pieței UE. Acest lucru se datorează mai multor factori însă printre factorii principali se numără legislația, caracterul inovator și serviciile informatice de care dispune Europa.

Ultimul raport estimat din anul 2016 privind piața jocurilor de noroc din Europa arăta că dimensiunea pieței europene a jocurilor de noroc era estimată la peste 14,3 miliarde de euro însă pentru un raport exact și concret cel mai indicat este să luați la cunoștință de rapoartele anuale ale juristicțiilor de licențiere cum ar fi Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta (denumită MGA – Malta Gaming Authority) sau Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie (Gambling Commission).

Acest articol Jocurile de noroc reprezintă sectorul cu cea mai mare accesiune în Europa! a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat