Mai multe ore suplimentare la locul de muncă

, Noi 23, 2016 | Adauga comentariuutila-depasita-620x400

Codul Muncii ar urma să fie modificat, astfel încât angajaţii din unele domenii ar putea lucra mai multe ore suplimentare, dar plătite. De asemenea, se va da posibilitatea angajatorului să treacă în contractul de muncă această prevedere.

Proiectul este negociat de angajatori şi sindicate, iar patronatele spun că modificarea legii ar duce la recunoaşterea oficială a orelor lucrate în plus.

Patronatele și sindicatele au negociat și o listă de domenii în care se pot aplica aceste modificări. Astfel, printre aceste domenii se numără activităţi la distanţă, securitate şi supraveghere, servicii medicale continue, servicii de presă, radio, televiziune, servicii de poștă și telecomunicații, dar şi multe alte domenii în care și în prezent se stă peste program.

Acest articol Mai multe ore suplimentare la locul de muncă a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat