Medicii vor primi note de la pacienţi

, Noi 28, 2016 | Adauga comentariumedicUn nou proiect al Ministerului Sănătăţii prevede un nou chestionar care conţine 10 întrebări şi la care pacienţii plecaţi din spitale vor putea răspunde prin e-mail, sms, fără să își dezvăluie identitatea.

Astfel, pacienţii vor acorda o notă, de la 1 la 4, medicilor. Chestionarul va cuprinde întrebări referitoare la: gradul de mulţumire a pacientului faţă de serviciile medicale oferite de spital, activitatea şi implicarea medicului sau curăţenia din spital. De asemenea pacientul este întrebat dacă a cumpărat medicamente sau alte materiale sanitare pe durata internării, dacă a primit explicaţii clare cu privire la diagnostic şi tratament, şi dacă starea sa de sănătate este mai bună după externare.

Rezultatele chestionarului vor fi publicate trimestrial pe site-ul ministerului sănătății și contează și în evaluarea conducerii din spital.

Acest articol Medicii vor primi note de la pacienţi a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat