Noi modificari ale Legii farmaciei

, Mar 02, 2011 | Adauga comentariuIn Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 145  din data de 28 februarie 2011 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.18/2011 privind modificarea si completarea art. II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 130/2010 pentru modificarea Legii farmaciei nr. 266/2008.

Actul normativ prelungeste termenul de solutionare a cererilor depuse anterior datei de 30 decembrie 2010, in vederea eliberarii autorizatiei de functionare pentru farmacii si drogherii, de la data de 1 martie 2011 la data de 1 mai 2011.

Astfel, cererile depuse la Ministerul Sanatatii in vederea eliberarii autorizatiei de functionare pentru farmacii si drogherii pana la data de 30 decembrie 2010, insotite de documentatia completa, vor fi analizate in conformitate cu prevederile legislatiei in baza careia au fost depuse, nu mai tarziu de data de 1 mai 2011.

Dosarele cu documentatia incompleta se vor completa in maximum 30 de zile de la data intrarii in vigoare a noii ordonante de urgenta; in caz contrar, se vor clasa.

Citeste aici toata Ordonanta.

Sursa: Juridice.ro

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat