Prelungirea concesiunii pentru 8 perimetre de dezvoltare şi exploatare petrolieră concesionate Romgaz

, Dec 16, 2016 | Adauga comentariugaz.jpgPotrivit unui comunicat al Executivului, Guvernul a prelungit acordurile de concesiune pentru 8 perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră concesionate Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ‘Romgaz’ S.A.

‘Acordurile, al căror termen iniţial era anul 2016, au fost prelungite până la 16 decembrie 2027, cu posibilitatea de prelungire de până la 15 ani, potrivit art. 27 alin.(2) din Legea petrolului nr. 238/2004. Totodată, a fost stabilit un nou an limită a exploatării economice pentru fiecare zăcământ în parte, şi anume: 2036 pentru perimetrul Alămor, 2020 pentru Buneşti, 2035 pentru Buza, 2022 pentru Nocrich-Vest, 2023 pentru Lechinţa, 2026 pentru Sâncel, 2041 pentru Ulieş şi 2017 pentru perimetrul Româneşti’, se mai arată în comunicatul Guvernului.

De asemenea, prin acte adiţionale au fost reglementate şi obligaţiile Romgaz în legătură cu gestionarea deşeurilor rezultate din executarea operaţiunilor petroliere, în conformitate cu prevederile legale, inclusiv cele privind răspunderea de mediu.

Acest articol Prelungirea concesiunii pentru 8 perimetre de dezvoltare şi exploatare petrolieră concesionate Romgaz a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat