România va avea un sistem de alertă prin care va transmite simultan un mesaj!

, sept. 19, 2017 | Adauga comentariuRomânia va avea un sistem de alertă care va permite transmiterea simultană a unui mesaj către toţi utilizatorii de telefoane mobile, după modelul sistemelor de alertă funcţionale în alte state europene, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Probabil, în câteva săptămâni va fi gata, zic autorităţile. Totul mai depinde de nişte depinde de nişte elemente tehnice care vor fi discutate astăzi şi în zilele imediat următoare.

Sistemul ce urmează a fi implementat va folosi tehnologia ‘cell broadcast messages’, care va permite transmiterea simultană a unui mesaj de alertă către toţi utilizatorii de telefoane mobile aflaţi într-o anumită zonă a unei reţele de telefonie mobilă, după modelul sistemelor de alertă funcţionale în alte state europene. Mai multe detalii vor fi disponibile pe măsură ce grupul de lucru va stabili cerinţele tehnice, calendarul implementării şi responsabilităţile fiecărui participant la acest proiect.

În paralel cu implementarea sistemului de alertă va fi demarată o campanie de informare publică şi pregătire a populaţiei pentru utilizarea acestui sistem.

Acest articol România va avea un sistem de alertă prin care va transmite simultan un mesaj! a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat