Termen prelungit de depunere a cererilor pentru eliberarea atestatelor pentru comercializarea produselor accizabile!

, Dec 21, 2016 | Adauga comentariuanaf-1

Potrivit unui comunicat ANAF s-a prelungit termenul de depunere a cererilor pentru eliberarea atestatelor pentru comercializarea produselor accizabile.

Astfel, operatorii economici care dețin atestate valabile pentru distribuție și comercializare în sistem angro/en detail de produse energetice și atestate pentru distribuție și comercializare angro de băuturi și/sau tutun prelucrat pot, până la 15 februarie 2017 inclusiv, să depună la autoritatea competentă o nouă cerere de înregistrare și documentele aferente.

În comunicat se mai menţionează că la data sus menționată atestatele emise anterior își pierd valabilitatea, iar desfășurarea activităților respective fără atestat poate constitui, după caz, infracțiune sau contravenție.

Acest articol Termen prelungit de depunere a cererilor pentru eliberarea atestatelor pentru comercializarea produselor accizabile! a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat