Unele categorii de funcţionari publici vor beneficia de majorări salariale

, apr. 17, 2019 | Adauga comentariuPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 41/2018 pentru modificarea şi completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, care stabileşte unele majorări salariale pentru o serie de categorii de personal.

Ordonanța prevede modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017, în sensul introducerii unor reglementări privind introducerea acordării, începând cu luna mai, a indemnizației de hrană pentru personalul din universitățile de stat, dar și scoaterea gărzilor din limitarea sporurilor la 30% pentru personalul din unitățile sanitare.

Potrivit legii, inspectorii școlari generali adjuncți, inspectorii școlari de specialitate și inspectorii școlari beneficiază de mărirea salariului cu 20% acordată personalului didactic.

De asemenea, personajul din cadrul aparatului propriu al Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale beneficiază de creșterea salariului cu 2-%, în baza criteriilor stabilite de cele două ministere.

Acest articol Unele categorii de funcţionari publici vor beneficia de majorări salariale a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.

Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

{lang: 'ro'}

Stiri Juridice in E-mail


Adresa dvs. de e-mail nu va fi folosita in alte scopuri si va puteti dezabona oricand.
Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.
Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ!

Adaugati adresa de e-mail

Pareri si intrebariStiri Juridice in E-mail

Înscrieţi-vă astăzi pentru a primi gratis buletinul nostru informativ! Fiţi printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri juridice.

Adaugati adresa de e-mail

In Forum

  • Nici un Subiect de Afisat